Etiket Sonuçları: Kardeş Okul Projesi Denizli Hacı Ahmet Paralı İlkokulu Babadağ Yeniköy İlkokulu

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kardeş Okul Projesi kapsamında okulumuzun da bir kardeş okulu oldu. İmzalanan protokolle okulumuz Hacı Ahmet Paralı İlkokulu ile Babadağ Yeniköy İlkokulu kardeş okul oldular. İki okula da bu kardeşliğin hayırlı olmasını diliyor, güzel paylaşımlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Denizli´deki Kardeş Okul Projesi´nin protokol töreni, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu´nda yapıldı. Protokol törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve okul müdürleri katıldı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminin hazırladığı ve okullar arası kaynaşmayı artırmaya yönelik bir proje olan Kardeş Okul Projesi´yle ortak bir tema üzerinde yoğunlaşmış kardeş okulların her türlü bilgi, deneyim ve donanımını ortak bir sinerji yaratarak paylaşmaları hedefleniyor.