Etiket Sonuçları: Kermes

4. Sınıflarımız tarafından okul yararına kermes düzenledi. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz

Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde  ilçemiz resmi/özel tüm kurum paydaşlarının katılımıyla  "Hayalimiz Umudunuz Olsun" sloganı ile  Hatay’da yapılacak olan  anaokulu inşaatı için velilerimiz okulumuzda kermes düzenlendi.

Kermesten elde edilen tüm gelir okulumuz adına ilgili banka hesabına yatırıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak düzenlediğimiz Eğitim Öğretime Destek Kermesi'ne üçüncü ve dördüncü sınıf velilerimiz hazırladıkları birbirinden enfes ürünlerle katılırlarken öğrencilerimiz de bu lezzetli yiyeceklerden alarak yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkürler.

Ara

Okulumuz yararına düzenlediğimiz kermeslerin ikincisi 09.12.2019 Pazartesi günü gerçekleşti. Üçüncü sınıf velilerimizin marifetlerini konuşturduğu enfes kermese öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.