Etiket Sonuçları: Trafik

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından 2. sınıf öğrencilerimize Trafik Dedektifleri Eğitimi verildi.

Ara

Okulumuz ikinci sınıf öğrencilerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Trafik Dedektifleri eğitimi verilirken, dördüncü sınıf öğrencilerimize de Denizli Büyükşehir Belediye'si tarafından uzaktan Çevre Temizlik eğitimi verildi.

Okulumuz 3.Sınıf Öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na giderek trafik eğitimi aldılar. Eğitimin ardından öğrencilerimiz eğitim araçlarına binerek hem öğrendiklerini pekiştirdiler hem de eğlendiler.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün düzenli olarak yürüttüğü, "Trafik Dedektifleri Projesi " kapsamında okulumuz ikinci sınıf öğrencilerine trafik kuralları eğitimi verildi. Eğitim sonunda öğrencilerimiz "Trafik Dedektifi" kartlarını aldılar.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, "Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında okulumuz ikinci sınıf öğrencilerine trafik kuralları eğitimi verdi. Eğitim sonunda öğrencilerimiz birer "Trafik Dedektifi" oldular.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak, sosyal ve kültürel etkinliklere tam gaz devam ediyoruz. Okulumuz dördüncü sınıfları mahalle muhtarlığına ziyarette bulunurlarken, ikinci sınıflarımız parkta kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Üçüncü sınıflarımız ise uygulamalı trafik eğitimi için Trafik Eğitim Parkı´na gittiler.