Etiket Sonuçları: öğrenci

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından 2. sınıf öğrencilerimize Trafik Dedektifleri Eğitimi verildi.

Okulumuz anasınıf öğretmeni Özge ASAN  palyaço kostümü ile özel eğitim öğrencilerimize sürpriz yaptı. Gerçekleştirdiği etkinliklerle  öğrencilerimizi mutlu eden öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 3-A Sınıfı öğrencileri düzenledikleri sosyal etkinlik kapsamında Denizli Huzurevini ziyaret ettiler. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden ve dertleşen öğrencilerimiz onlara büyük moral oldular.

Okulumuzda yapılan Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçiminde kazanan demokrasi bilinci oldu. Adayların hem dostça hem iddialı bir şekilde yarıştığı, seçimin sonunda oyların çoğunluğunu alan Şevval AYHAN Okul Öğrenci Meclis Başkanı olarak seçildi.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı bugün verilen karnelerle sona ererken, karne alan öğrencilerimizin mutluluğu hem karnelerine hem yüzlerine yansıdı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz törenle coşkuyla kutlarken; birbirinden güzel gösterilere imza atan öğrencilerimiz izleyenlerden tam not aldılar.