Hacı Ahmet Paralı İlkokulu

WEB https://hapi.meb.k12.tr
Adres : Mehmet Akif Ersoy Mah. Hüdai Oral Cad. No 222 Merkezefendi/DENİZLİ
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal (Tam gün)
Servis :
Ulaşım : Ulaşım:Okulumuza M.Akif Ersoy,Meska,Esentepe,İlbade minübüsleri ve 130 numaralı belediye otobüsü ile yapılabilir.
Yerleşim Yeri : Denizli Merkez Merkezefendi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bayramyeri´ne 3 km, Çınar´a 5 km mesafededir. Otogar´dan 5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Halk Eğitim Müdürlüğü desteği ile okulumuzda öğrencilerimize yönelik Piyano, Akıl ve Zeka Oyunları, Satranç, Resim, Halk Oyunları, Tiyatro, Futbol ve Cimnastik kursları yapılmaktadır
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :