23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun...

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında  okulumuzda gerçekleştirilen söyleşide Dr.Öğr. Üyesi Tuğba ELGÜN "BİYOTAKLİT: İşin Özü Doğada" konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılını

birinci sınıf öğrencilerimizin düzenlediği coşkulu törenle kutladık. Çanakkale'nin "geçilmezliği"nin tüm dünyaya ispat edildiği bu günün önemini bizlere bir kez daha hissettiren tüm öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürler..

4. Sınıflarımız tarafından okul yararına kermes düzenledi. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından 2. sınıf öğrencilerimize Trafik Dedektifleri Eğitimi verildi.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak hazırladığımız klibi sunmaktan onur duyuyoruz. Nice nice yüzyıllar dileklerimizle..

"Rafine Sanat Çocuk Tiyatrosu" ekibinin okulumuzda sahneye koyduğu 'Doğa Kahramanları' adlı müzikli çocuk oyununu izleyen öğrencilerimiz tiyatro izlemenin mutluluğunu yaşadılar.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak bakanlığımızın başlattığı spor ve egzersiz etkinliklerini öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte her gün müzik eşliğinde spor ve egzersiz yaparak güne dinç ve enerjik başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz..

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı bugün dağıtılan karneler ile sona ererken okulumuzda da öğrencilerimiz karne heyecanı ve tatil sevincini yaşadılar. 4.siniflarimiz da mezuniyetlerini yaptıkları balon gösterisi ve söyledikleri and ile taçlandırarak okulumuza veda ettiler.

Okulumuz 4-E Sınıfı öğrencileri ve velileri düzenlemiş oldukları mezuniyet töreninde bir araya geldiler. Şarkılar söyleyip pasta kesen öğrencilerimiz ilkokulu bitirmenin gururunu ve hüznünü bir arada yaşadılar.

Öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyor Sınıf Öğretmenimiz Mürüvvet Bozkurt'a özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Okulumuz 4-C Sınıfı öğrencileri, velileri ve öğretmenleri, düzenledikleri mezuniyet töreninde bir araya geldiler. Video gösterisi, şiir dinletisi, dans gösterisi gibi etkinliklerin yer aldığı törende öğrencilerimiz ilkokulu bitirmenin sevincini pasta keserek kutladılar. Öğrencilerimizin eğitiminde özveri ile çalışan sınıf öğretmenlerimiz Şerife Çetindal ve İbrahim Elgin ile İngilizce öğretmenimiz Dilek Menteş'e şükranlarımızı sunuyor, öğrencilerimize hayat boyu başarılardiliyoruz.

3/B -3/C -3/E ve 3/F sınıfı öğretmen ve öğrencileri piknikte buluştular.

Öğrencilerimizin Adalet Parkı mesire alanındaki piknik etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Öğretmenlerine ve arkadaşlarına ikramda yarışan öğrenciler, güzel havanın tadını çıkararak bol bol oyunlar oynayıp eğlendiler.

Okulumuz 4-A Sınıfı dört yılı bitirmenin gururunu ve yeni ufuklara yelken açmanın sevincini düzenledikleri mezuniyet töreni ile kutladılar. Tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar dilerken Sınıf Öğretmenimiz Ümran SEVİNÇ'e de özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

**4-D Sınıfımızın Mezuniyet Töreni* * Okulumuz 4-D Sınıfı öğrenci ve velileri mezuniyet töreninde bir araya geldiler. Şiirler okuyan, pasta kesen, kep atma heyecanını yaşayan ve birbirinden güzel etkinliklere imza atan öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor; bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı sınıf öğretmenimiz Elmas DEMİR'e de şükranlarımızı sunuyoruz.