Okulumuz 2-B Sınıf Öğretmeni Nuray Kara, 2-C Sınıf Öğretmeni Fatma Akkozak, 3-A Sınıf Öğretmeni Ümran Sevinç ve 4-C Sınıf Öğretmeni Nagihan Kılıçarslan tarafından yürütülen "Her Haftaya Bir Oyun" eTwinning projesi tam gaz devam ediyor. Projede öğrencilerimiz her hafta farklı oyunlar öğrenme ve oynama mutluluğunu yaşıyorlar..

Okulumuz 3-D Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Elmas Demir rehberliğinde "Sıfır Atıkla Geleceğe Değer Kat" projesi kapsamında atıklardan çerçeve yapma etkinliği gerçekleştirdiler. 3-D Sınıfını bu güzel proje için tebrik ediyoruz.

Okulumuz Uğur Böcekleri Anasınıfı öğrencileri etkinlik üstüne etkinliklere imza attılar. 100. Gün ve Kütüphane Tavşanı etkinlikleri yapıp kütüphaneye gezi düzenleyerek kitapla buluşma gerçekleştirdiler.

Okulumuz 3-D sınıfından #oyuncakkardeşliği projesi. Öğrencilerimiz  Emine Ahmet Sami USLU İlkokulu 1-C sınıfını ziyaret ederek harçlıklarıyla aldıkları oyuncakları arkadaşlarına hediye ettiler.

Baharın müjdecisi olan Nevruz Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutlayıp bahara merhaba dedik.

21 Mart, Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününde öğrencilerimizle yaptığımız etkinliklerle Down Sendromunun, tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil, genetik bir farklılık olduğunu vurguladık.

#rengimizbelliolsun

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni okulumuz birinci sınıfları tarafindan hazırlanan törenle kutlarken öğrencilerimizin güzel sunumları ile bir kere daha bu günün gururunu ve onurunu yaşadık.

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 101.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilmesi törenle kutlandı.

Okulumuz öğrencilerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından bilgilendirme semineri verildi. Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda tüm acil numaraların tek numara altında birleşmesi hakkında sunum yapıldı.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Doğal Afet Sigortaları Kurumunun  @DaskTr başlattığı "Dersimiz Deprem, Yaşasın Önlem" projesi kapsamında 1 -7 Mart Deprem Haftası'na özel tasarlanan etkinlikler öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda saat 11:30'da 81 ille eş zamanlı olarak "Deprem Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

#2022AfetTatbikatYılı

Bu Projeler SÜPER

"Okuyan Denizli" ve  "Sıfır Atıkla Geleceğe Değer Kat"   projeleri kapsamında  öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Hacı Ahmet Paralı İlkokulu  olarak Hacı Nadire Mersin İlkokulu ile ortaklaşa yürüyeceğimiz etwinning projesine merhaba dedik.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi bugün alınan karnelerle sona erdi. Okulumuz öğrencilerinin de karne heyecanları ve sevinçleri fotoğraflara böyle yansıdı.

Ock

Okulumuza gelen Pamukkale Üniversitesi Planetaryum Ekibi tarafından öğrencilerimize Uzay ve Güneş Sistemi ile ilgili bilgiler verildi. Astronot, 3D Gezegenlerin tanıtımı, Füze Uçurma gibi eğlenceli etkinliklerle öğrencilerimiz uzay macerası yaşadılar.