Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak cumhuriyetimizin 99. yılını okulumuzda düzenlediğimiz muhteşem törenle kutlarken cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadık.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 5.Kitap Fuarındaydık. Fuarı ziyaret eden 3. ve 4. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimiz kitaplara doyamadı.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü çalan ders zili ile tüm yurtta başlarken Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak biz de yeniliklerle bu eğitim öğretim yılına "Merhaba" dedik.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı dün alınan karnelerle sona ererken okulumuzun son günleri sinema, müzik, resim, tiyatro etkinlikleri ile renklendi.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği geleneksel Çocuk Şenliği'ne gittik. Şenlikte öğrencilerimiz oyun platformlarında oynayıp gönüllerince eğlendiler.

#TemelEğitimde10BinOkul projesi kapsamında @denizlimem İSG Bürosu İlk Yardım Merkezi tarafından veli ve öğrencilerimize yönelik "İlk Yardım Farkındalık Eğitimi" verildi.

#TemelEğitimde10BinOkul Projesi kapsamında Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezi tarafından öğrencilerimize "Mikroskop Etkinliği" ve doğada da var olan "Altın Oranın Farkına Varma" konularında eğitim verildi.

Öğrencilerimize yakın ilgi göstererek kurumlarında bizleri ağırlayan başta Kurum Müdürümüz Fatih TAYLAN olmak üzere tüm öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Pamukkale universitesi okuloncesi ogretmenligi bolumunden okulumuza staja gelen ogrencilere mudurumuz Umit Simsek ve Mdr yard.Hakan Çaralan hediyelerini vererek tesekkur etti. Basarilar diliyoruz..

Pamukkale Universitesi "Topluma Hizmet Projesi" ögrencileri anasinifimiza egitici oyuncaklar ve hikaye kitaplarinin oldugu kitaplik hediye ettiler. Anasinifi ogrencilerinin karne hediyelerini de ogretmen ablalardan geldi. Katkilarindan dolayi tesekkur ediyoruz..

Okulumuz anasınıf öğretmeni Özge ASAN  palyaço kostümü ile özel eğitim öğrencilerimize sürpriz yaptı. Gerçekleştirdiği etkinliklerle  öğrencilerimizi mutlu eden öğretmenimize teşekkür ederiz.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak düzenlediğimiz Eğitim Öğretime Destek Kermesi'ne üçüncü ve dördüncü sınıf velilerimiz hazırladıkları birbirinden enfes ürünlerle katılırlarken öğrencilerimiz de bu lezzetli yiyeceklerden alarak yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkürler.

Okulumuz Anasınıf C şubesinin  Okul Dışarıda Günü kapsamında düzenlediği sınıf pikniğine katılan  çocuk kitabı yazarı Zeliha COŞTUR öğrencilerimizle sohbet ederek "Solucan bizi  nereye götürür?" kitabından masallar okudu. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrencilerimize bu duyguları yaşatan Zeliha COŞTUR yazarımıza teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 2-B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nuray Kara ile birlikte yürüttükleri İlkokul çağındaki çocuklara yönelik hazırlanan Yavru TEMA Eğitim Programı ile doğada zaman geçirdiler, bol bol gözlem yaptılar, doğayı tanıdılar ve doğayı keşfettiler.

Okulumuzda bu yıl yapmış olduğumuz "Her Hafta Bir Oyun" adlı etwinning projemiz tamamlandı. Öğrencilerimize katılım belgelerini verdik. İdareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz müthiş törenle kutlarken Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete verildiği bu günün önemini bir kere daha kabul ettik.