Okulumuz idarecileri ve öğretmenlerinden oluşturulan bir heyet, kardeş okulumuz Babadağ Yeniköy İlkokulunu ziyaret etti. Çam sakızı, çoban armağanı hediyeler götüren heyetimiz gördükleri misafirperverlik ve sevgiden oldukça memnun oldular.

Okulumuzda düzenlediğimiz "Çanakkale Sergisi" sergiyi gezenlerden büyük beğeni aldı. Çanakkale Savaşı´nın destansı anlarının yer aldığı sergiyi gezen öğrencilerimiz ecdadımızı hayırla anarak o günlerin tarihimizdeki önemini bir kere daha kavramış oldular.

Tarihin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale Savaşı´nın 102. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda anma etkinlikleri gerçekleştirdik... Düzenlenen törende öğrencilerimiz Çanakkale´nin geçilmezliğini bir kere daha vurgularken Çanakkale Sergisi ile de kahramanlarımızı minnetle andık.

İstiklal Marşımız´ın Kabulünün 96. yıl dönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık. 12 Mart 1921´de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen marşımızı bir kere daha gururla söyleyip M.Akif´i de rahmetle andık.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kardeş Okul Projesi kapsamında okulumuzun da bir kardeş okulu oldu. İmzalanan protokolle okulumuz Hacı Ahmet Paralı İlkokulu ile Babadağ Yeniköy İlkokulu kardeş okul oldular. İki okula da bu kardeşliğin hayırlı olmasını diliyor, güzel paylaşımlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Denizli´deki Kardeş Okul Projesi´nin protokol töreni, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu´nda yapıldı. Protokol törenine; İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve okul müdürleri katıldı. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminin hazırladığı ve okullar arası kaynaşmayı artırmaya yönelik bir proje olan Kardeş Okul Projesi´yle ortak bir tema üzerinde yoğunlaşmış kardeş okulların her türlü bilgi, deneyim ve donanımını ortak bir sinerji yaratarak paylaşmaları hedefleniyor.

Öğretmenler günü nedeniyle okulumuz öğretmenleri dün kahvaltıda biraya gelirken bugün de idarecilerimizin, öğrenci ve velilerimizin düzenlediği çeşitli etkinliklerle bu anlamlı günü hep birlikte kutladılar.

Kurtuluş Savaşının kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı büyük önder Atatürk´ü, ölümünün 78.yıldönümünde Hacı Ahmet Paralı İlkokulu ve Ortaokulu olarak birlikte düzenlediğimiz törenle saygı, minnet ve özlemle andık.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılı, ilimiz valiliği önünde düzenlenen törenlerle coşku ile kutlandı. Bu yıl okulumuzun da katıldığı törenler oldukça renkli ve görkemli geçerken, tüm katılanların cumhuriyet coşkusu izleyenlerin göğsünü kabarttı.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlıyor. Hacı Ahmet Paralı İlkokulu, gerçekleştirdiği iç ve dış cephe boyamaları, bahçe oyun alanı çizimleri, kitap hazırlıkları gibi çalışmalarla yeni eğitim-öğretim yılına hazır bir şekilde öğrencilerini bekliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz törenle coşkuyla kutlarken; birbirinden güzel gösterilere imza atan öğrencilerimiz izleyenlerden tam not aldılar.

Okulumuz öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Çocuk Şenliği´ne katıldılar. Etkinlikler ve oyunlarla hoşça vakit geçiren öğrencilerimiz neş´e içinde okulumuza döndüler.

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi´nin 101.yıl dönümünü, okulumuzda düzenlenen törenle kutladık. Vatan uğrunda canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi, bir kere daha minnetle ve şükranla andık.

Ülkemizin bağımsızlık, birlik ve beraberliğinin sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 95.yılını okulumuzda düzenlediğimiz törenle coşkuyla kutladık.

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Atatürk´ü Ölümünün 77. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı okulumuzda gerçekleşen tadilat sonundaki koriorlardaki yenilenme ve yapılan Öğretmenler Kurulu Toplantısı ile oluşan yeni heyecanlarla start aldı. Başarılı, verimli ve iyi bir yıl geçirmek için hazırlıklarımız başladı.