Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak 24 Kasım Öğretmenler Gününü; öğrencilerimiz, velilerimiz, idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte düzenlediğimiz etkinliklerle öğretmenlerimizin layık olduğu güzellikte kutlamaya çalıştık. Gönüllerindeki iyilik, yüzlerindeki tebessüm eksik olmasın...

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak, ölümünün 79. yıl dönümünde cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Atatürk´ü, okulumuzda düzenlediğimiz törenle, rahmet, minnet ve özlemle andık.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak Türkiye´de bir ilke imza attık. Atatürk Haftası münasebetiyle tüm öğrencilerimizin yer aldığı etkinlikte "EŞSİZ LİDER ATATÜRK DAİMA KALBİMİZDESİN" yazarak özgün bir çalışma gerçekleştirdik. Bu anlamlı çalışmada emeği geçen tüm  öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 3-A Sınıfı öğrencileri düzenledikleri sosyal etkinlik kapsamında Denizli Huzurevini ziyaret ettiler. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden ve dertleşen öğrencilerimiz onlara büyük moral oldular.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılını okulumuz spor salonunda gerçekleştirdiğimiz coşkulu törenle kutladık. Cumhuriyetin kurucusu büyük önder Atatürk´ü de saygı ve minnetle bir kere daha andık.

Okulumuzda yapılan Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı seçiminde kazanan demokrasi bilinci oldu. Adayların hem dostça hem iddialı bir şekilde yarıştığı, seçimin sonunda oyların çoğunluğunu alan Şevval AYHAN Okul Öğrenci Meclis Başkanı olarak seçildi.

Denizli Hacı Ahmet  Paralı İlkokulu olarak okulumuzun yan bahçesine döşettiğimiz yeni parke taşlarıyla okulumuz daha güzel, daha estetik ve öğrencilerimiz için daha kullanışlı oldu.. Merkezefendi Belediyesi´nin katkılarıyla yapılan yeni parke taşları sevinç ve beğeni ile karşılandı.

Velilerimizin isteği ile Okul Aile Birliğimizin aldığı karar doğrultusunda okulumuzda bu yıl yeni kıyafet uygulamasına başlanacaktır.

Bordo tişört veya swet, lacivert pantolon veya etek olarak belirlenen okul kıyafetlerimiz birinci sınıflarda mecburidir. Diğer sınıflar isteğe bağlı olarak giyebileceklerdir.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlaması ile birlikte okulumuzda enerjik, azim ve heyecan dolu bir yıl daha başlamış oldu.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı bugün verilen karnelerle sona ererken, karne alan öğrencilerimizin mutluluğu hem karnelerine hem yüzlerine yansıdı.

Okulumuzun öğrencilerinden oluşan bir grup ile Teras Park AVM´de gerçekleştirilen Lego Festivali´ne katıldık. Festivale giden öğrencilerimiz hem öğrendiler, hem eğlendiler, hem de hoşça vakit geçirdiler.

Okulumuzun, artık geleneksel hale gelen yıl sonu piknik etkinliği, bu yıl da harika geçti. Velilerimizin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yılın yorgunluğunu attıkları piknik, yiyecek, içecek ve oyunlarla renklendi.

Denizli Belediyesinin düzenlediği geleneksel Çocuk Şenliğine katılan okulumuz öğrencileri şenlikte doyasıya eğlenirlerken animatörler eşliğinde çeşitli oyunlar ve etkinliklerle bu güzel günün tadını çıkardılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık. Oldukça beğeni alan tören ve gösteriler izleyenlerden tam not almayı başardı.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak, sosyal ve kültürel etkinliklere tam gaz devam ediyoruz. Okulumuz dördüncü sınıfları mahalle muhtarlığına ziyarette bulunurlarken, ikinci sınıflarımız parkta kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Üçüncü sınıflarımız ise uygulamalı trafik eğitimi için Trafik Eğitim Parkı´na gittiler.