Denizli Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, "Trafik Dedektifleri Projesi" kapsamında okulumuz ikinci sınıf öğrencilerine trafik kuralları eğitimi verdi. Eğitim sonunda öğrencilerimiz birer "Trafik Dedektifi" oldular.

Okulumuz 2-A, 2-B ve 2-F Sınıfları Kaynarca Piknik Alanı´nda velilerin de katıldığı sağlık, beslenme, spor, oyun, okuma ve çevre temizliği konularında Toplum Hizmeti etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlik sonunda veliler ve öğrenciler memnuniyetlerini ifade ettiler.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarını, açılışının ilk gününde ziyaret ettik. Yüzlerce yazar ve yayınevinin yer aldığı 2. Kitap Fuarı, öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yüksek beğeni aldı.

Denizli Tugay Komutanlığının öğrencilere yönelik başlatmış olduğu askerlik tanıtım günleri kapsamında İlhan Özcan Kışlasında oluşturulan tanıtım stantlarını gezdik. Askerlerimize moral olması için Tugay Komutanına bir buket çiçek takdim ettik.

Okulumuz 2-D, 2-E ve 3-D Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte bahçemizde yer alan Atatürk Büstü´nün yanındaki alana rengarenk çiçekler dikerek okulumuzun güzelliğine güzellik kattılar.

Okulumuz 2-C Sınıfı Aile Katılımı ile kitap okuma kampanyası başlattı. Sınıf Öğretmeni Nuray Kara, öğrencilerinde kitap okuma alışkanlığını arttırmak için Velileri ile birlikte belirli günlerde Z-Kütüphanemizde onlarla kitap okuyor.

Okulumuzu bitirerek Esentepe Ortaokulunda eğitimlerini devam ettiren kız öğrencilerimiz Uşak´taki bölge müsabakalarında namağlup bölge şampiyonu oldular. Okulumuzda ağırladığımız öğrencilerimiz göğsümüzü kabartırlarken tüm öğrencilerimize örnek oldular.

Baharın gelişi ve dostluğun müjdeleyicisi şeklinde nitelendirilen ve her yıl Dünya genelinde çeşitli şenlikler eşliğinde karşılanan Nevruz Bayramı´nı okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

18 Mart Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıldönümünde şehitlerimizi andık. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan tören konuşma ve şiirlerle devam etti.

İstiklal Marşı´nın kabulünün 97.Yılını okulumuzda düzenlediğimiz anlamlı törenle kutlarken İstiklal Marşı şaririmiz Mehmet Akif Ersoy´u da bu vesile ile rahmetle andık.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Masallar Diyarı” isimli oyunu okulumuz öğrencileri için sergiledi. “Keloğlan” ile masalların büyülü dünyasında gezintiye çıkan öğrencilerimiz hem güldüler, hem eğlendiler hem de düşündüler.

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen Okuryazarlık Seferberliği okulumuzda ilk çalışmalarına bugün başladı. Kursa katılanların heyecanları ve öğrenme istekleri yüzlerine yansıdı.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşiEmine Erdoğan tarafından canlı yayında başlatılan Okuryazarlık Seferberliği okulumuzda da başlıyor.

Ara

Okulumuzda, Ayka Organizasyon´un gerçekleştirdiği "Afacan ile Çilli" adlı çocuk tiyatrosu büyük beğeni toplarken, öğrencilerimizi gülmekten kırıp geçirdi.

Ara

Okulumuz spor salonunda gerçekleşen jonglör gösterisi öğrencilerimizin beğenisini kazanırken, yaptığı şovla da nefesleri kesti. Öğrencilerimizi şaşırtmayı ve eğlendirmeyi başaran jonglör gösterisi izleyenlerden tam not aldı.