Ölümünün 80. yıl dönümününde eşsiz lider Atatürk´ü sevgi, saygı ve minnetle anarken; ülkemiz ve milletimiz için yaptıklarının değerini bir kere daha hafızalarımıza kazıdık..

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yılını okulumuzda düzenlediğimiz törenle, bu güzel yönetim biçimini bizlere armağan eden Atatürk´ü şükran ve minnetle anarak coşku ile kutladık.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da bugün sevinç ve heyecan içinde başladı. Sürprizlerin olduğu ilk günün heyecanı tüm yüzlere yansıdı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı okulumuzda ve tüm yurtta bugün dağıtılan karneler ile sona erdi. Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç´ın da okulumuzu ziyaret ettiği bu duygu dolu gün ile öğrencilerimiz için yaz tatili başlamış oldu.

Okulumuzda düzenlenen "15 Temmuz Milli İrade Zaferi ve Şehitleri Anma Futbol Turnuvası" 4B Sınıfının şampiyonluğu ile sona erdi. Oldukça çekişmeli maçların oynandığı, birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu turnuvada, son gülen ve kupayı kaldıran taraf, İbrahim Elgin yönetimindeki 4B Sınıfı oldu.

Okulumuz üçüncü ve dördüncü sınıfları arasında düzenlenen salon futbol turnuvası nefesleri kesiyor. Birbirinden çekişmeli geçen maçlar, katılanlar ve izleyenler arasında çok heyecanlı anlar yaşanmasına neden olurken şampiyonun kim olacağı merakla bekleniyor.

Okulumuz Ana sınıflarından Yıldızlar Sınıfı, öğretmenleri Gülay Güleç rehberliğinde düzenledikleri anneler günü kutlamasından beş yıldız aldılar. Etkinliğe katılan velilerimiz gösteriler ile sevinirlerken çocuklarıyla da gurur duydular.

Okulumuz Uğur Böcekleri Ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Özge Eren Asan ile birlikte annelerine sürpriz anneler günü kutlaması yaşattılar. Ayrıca doğum günlerini kutlayarak aynı günde birçok mutluluğu bir arada yaşadılar.

Okulumuz 4.Sınıfları Çamlık Mesirelik Alanın´da "Çevremizi Temiz Tutalım" konulu, Aile Katılımlı Toplum Etkinliği gerçekleştirdiler. Çamlık´ta pankartlarla yürüyen, hayvanat bahçesi ziyareti yapan, "Çevre" konulu broşürler dağıtıp çevre temizliği de yapan okulumuz, takdirleri kazandı.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlemiş olduğu geleneksel "Çocuk Şenliği" etkinliklerine katıldık. Şenlikte oldukça güzel vakit geçiren öğrencilerimizin sevinç ve coşkuları yüzlerinden okunuyordu.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 98. yıl dönümünü, okulumuzda düzenlediğimiz muhteşem törenle, velilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve mahalle sakinlerimizin katılımı ile hep birlikte, sevinç coşku ve gururla kutladık.

Okulumuz Uğur Böcekleri Anasınıfı öğrencileri, TBMM´nin açılışının 98.yılını öğretmenleri Özge Eren Asan´ın düzenlemiş olduğu 23 Nisan partisi ile coşku ve neşeyle kutladılar.

Toplum Hizmeti etkinliği kapsamında okulumuz 4C Sınıfı öğretmeni Sezai Karadağ, havaların ısınması ile birlikte görülen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ve Keneler ile Mücadele ile ilgili veliler ve öğrencilere seminer verdi.

Okulumuz "Uğur Böcekleri" Ana Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Özge Eren Asan rehberliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü´ne gezi yaptılar. İtfaiyecilerden seminer alan miniklerimiz yangın tatbikatını da izleyip minik itfaiyeciler olmaya hak kazandılar.

Okulumuz 2C Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nuray Kara´nın rehberliğinde toplum etkinliği faaliyeti olarak "Sağlıklı Beslenelim, Çevremizi Temizleyelim" etkinliği yaptılar. Beslenmelerini sağlıklı ürünlerle yapan öğrencilerimiz çevreyi temizlemeyi de ihmal etmediler.