DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hacı Ahmet Paralı İlkokulu

Şbt

Anadolu Masalları projesi kapsamında "Ailemden masal var" etkinliği ile büyüklerden çocuklara tatil armağanı olarak okulumuz Uğur Böcekleri Ana Sınıfı velimiz Manolya Yalçınkaya "Ayağına Diken Batan Serçe " masalını armağan etti tüm çocuklara... Aşağıdaki İnstagram yayın adresinden ya da facebook sayfamızdan içeriğe ulaşabilirsiniz.

Ock

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönemi alınan E-Karnelerle sona ererken okulumuzda yenilikler son hız devam ediyor. Tabiat ve Hayvan Bakım Beceri Atölyesi ile Müzik Atölyesini hizmete açan okulumuz, öğrencilerine kavuşacağı günü özlemle bekliyor.

Kas

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 82.yıldönümünde okulumuzda düzenlediğimiz törenle sevgi, saygı, özlemle anarken fikirlerinin hiçbir zaman ölmeyeceğini bir kere daha dile getirdik.

Kas

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri İzmir'deki depremzede kardeşlerine yardım ellerini uzatarak onlar için yardım paketi gönderdiler. Bu acılı günlerinde İzmirli depremzede kardeşlerini unutmayan miniklerimiz, dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini sergilediler.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.yılını okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık. Pandemi nedeniyle 4.sınıf öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul idaremizin yer aldığı törende "Sonsuza Dek Cumhuriyet" düşüncesi bir kere daha vurgulandı.

Ekm

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan okulumuza ziyarette bulundu. Öğrencilerimize kırtasiye malzemesi ve maske hediye ederek sevindiren Şeniz Doğan; sağlıklı ve başarılı bir ders yılı dilekleriyle okulumuzdan ayrıldı.

Ekm

Birinci sınıf öğrencilerimizin Sakarya Büyük Şehir Belediyesi'nin gönderdiği lokumlarla hem ağızları hem gönülleri tatlanırken 2. 3. 4. sınıf öğrencilerimiz de seyreltilmiş eğitimle 12 Ekim Pazartesi günü ders başı yapıyorlar. Öğrencilerimiz ilk teneffüsün 40 dakika olup olmayacağı, diğer belediye ve şirketlerin ne gibi sürprizleri olacağı merakı ve heyecanı ile uzun bir aradan sonra okullarına kavuşuyorlar.

Ekm

Okulumuz PARTAŞ Yönetim Kurulu ve Ahmet Faik PARALI'nın katkılarıyla yapılan yeniliklerle 12 Ekim 2020 Pazartesi günü Eğitim-Öğretime seyreltilmiş eğitimle başlıyor. Dış cephe kaplamalarının, lavaboların, tuvalet kapılarının, çeşmelerinin, boyalarının yenilendiği, ve birçok değişikliklerin yapıldığı okulumuz yepyeni çehresi ile 7 aylık bir özlem sonrası öğrencilerini bekliyor. Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ise okullarına kavuşmanın heyecanını yaşarken katkılarından dolayı PARTAŞ'a kucak dolusu sevgilerini gönderiyorlar.

Ekm

Hayırseverimiz Enver Paralı'yı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.

Merhum Enver Paralı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

May

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak sınıflarımızdan anneler günü klipleriyle; Sevginin, şefkatin, merhametin, ilginin timsali tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz..

Nis

Korona virüsü nedeniyle evlerden kutlamak zorunda kalsakta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100.Yıl dönümünün coşkusu evlere sığmadı. Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzun öğrencileri de bu coşkuya evlerinden gönderdikleri videolar, fotoğraflar ve kliplerle eşlik ederek seviçlerini ve heyecanlarını tüm dünya ile paylaştılar.

Nis

Korona Virüs nedeniyle uzaktan eğitim yaptığımız şu günlerde Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak düzenlediğimiz #EvdeKal & #BekleBizi adlı projemize öğrencilerimiz evlerinde yaptıkları Gökkuşağı resimleri ile katılırlarken; tüm Türkiye'deki okulların zil sesi olan Bekle Bizi şarkısıyla okullarına, öğretmenlerine, arkadaşlarına olan özlemlerini dile getirdiler ve "Bekle Bizi Geleceğiz" mesajı gönderdiler.

Mrt

Korona Virüs salgını ile mücadele kapsamında okulumuz gerek kendi personelimizle gerek Merkezefendi Belediye ekipleri tarafından dezenfekte edilirken Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk da kendi el yazısı ile gönderdiği mesajda okullar açıldığı gün ilk tenefüsün 40 dakika olacağı müjdesini öğrencilere iletti.