Ock

2022 Yılına okulumuzda düzenlediğimiz çeşitli eğlence ve aktivitelerle merhaba dedik.

Ock

Tutum Yatırım ve Yerli Malı haftasını okulumuzda düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle kutladık.

Ara

Öğretmenlerimiz ve okul idaremiz kısa bir süre önce emekli olan okulumuzun değerli öğretmenlerinden Sezai Karadağ onuruna düzenlediğimiz yemekte bir araya geldiler. Sezai öğretmenimize plaket takdim edip mutluluklar dilediler.

Ara

Okulumuz ikinci sınıf öğrencilerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Trafik Dedektifleri eğitimi verilirken, dördüncü sınıf öğrencilerimize de Denizli Büyükşehir Belediye'si tarafından uzaktan Çevre Temizlik eğitimi verildi.

Ara

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü neşeli, eğlenceli, sevgi dolu, sımsıcak etkinliklerle kutladılar ve hepimizin kalplerini ısıttılar.

Atatürk'ün ölümünün 83. yılında okulumuzda yaptığımız törenle büyük önder Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anarken öğrencilerimiz bir kere daha yüreklerdeki özlemin bitmeyeceğini ifade ettiler.

Mustafa Kemal Atatürk'ün temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanının üzerinden 98 yıl geçerken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu ise ülkemizin her yerinde olduğu gibi okulumuzda da görülmeye değerdi.

Okulumuz üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4.Kitap Fuarı'na gittiler. Fuarda stantları ilgi ve merakla gezen öğrencilerimiz fuardan mutlu ayrıldılar.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu olarak 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası'nı okulumuzda düzenlediğimiz program ile kutladık.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 6 Eylül Pazartesi günü tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da başladı. Pandemi sonrası uzun bir aradan sonra okullarına kavuşan öğrencilerimiz hem mutlu hem de tedbirliydi. Anasınıfı ve birinci sınıf öğrencilerimizin heyecanı ise yüzlerine yansıyordu.

21 Haziran-2 Temmuz 2021 tarihleri arasındaki Telafi Eğitim Haftası etkinliklerimiz okulumuz anasınıflarından dördüncü sınıflara kadar gerçekleştirilen etkinliklerle sürüyor. Kültür, sanat, müzik, oyun ve çeşitli alanlaardaki aktivitelerle öğrencilerimiz hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar.

Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı "Okuyan Denizli" projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Evde Kitap Okuma, Yazma, Dinleme, Konuşma, Paylaşma ve Uygulama Projesi etkinliklerini severek ve istekle uyguluyorlar.

'100 Güne 100 Kitap' etwinning projesi kapsamında Özge ASAN öğretmenimiz 28 Mayıs Cuma günü saat:18.00'da instagramda 100 güne 100 Kitap sayfasında canlı yayın yapacaktır. Öğrencilerimiz izleyerek sanat etkinliğine katılabilirler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerimizden de olsa coşku, sevgi ve saygı ile kutladık..

23 Nisan coşkusu evlerden taştı.

Okulumuz öğrencileri, öğretmenlerimiz ve okul idaremiz birlikte okul bahçemizde yeşillendirme çalışmaları yaptılar. Yeni dikilen fidanlarla geleceğe daha yeşil ve daha temiz bir dünya bırakmanın adımını attılar.