Eşsiz Lider Atatürk'ü vefatının 81.yıl dönümünde okulumuzda düzenlediğimiz duygu dolu törenle sevgi, saygı, şükran ve minnetle andık.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıl dönümünü okulumuzda düzenlediğimiz muhteşem törenle kutlarken, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz Eşsiz lider Atatürk'ü minnetle andılar ve hep birlikte cumhuriyetin coşkusunu ve güzelliklerini yaşattılar.

Okulumuz dördüncü sınıf öğrencileri Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Günleri fuarına katıldılar. Kitap stantlarını tek tek gezen öğrencilerimiz kitapla buluşmanın sevincini yaşadılar.

Öğrencilerimiz, VIP Organizasyon tarafından hazırlanıp okulumuz salonunda sahneye konulan "Kral Çıplak" adlı oyunu izlediler. Oyuncuların üstün performans sergilediği tiyatro oyununu izlerken öğrencilerimizin beğenisi ve mutluluğu yüzlerine yansıyordu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Doğal Afetler Sigorta Kurumu iş birliği anlaşması kapsamında 4.Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimize "Dersimiz Deprem Yaşasın Önlem" konulu seminer verildi. Sezai Karadağ öğretmenimizin gerçekleştirdiği seminer sonrası öğrencilerimize deprem kumbarası, öğretmenlerimize deprem konulu flash bellekler dağıtıldı.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bugün çalan ilk zille birlikte tüm Türkiye ile birlikte okulumuzda da başladı. Ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin ilk gün heyecanı yüzlerinden okunurken okulumuzda yeni göreve başlayan müdürümüz Ümit Şimşek; tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarı dolu güzel bir yıl olması dileklerinde bulundu.

Okulumuz 3-C Sınıfı'na "Ağaç Kardeşliği Projesi" kapsamında Denizli TEMA temsilcisi Soner Bayır tarafından ekosistem konulu eğitim verildi. Nuray Kara rehberliğinde proje için tohum eken öğrencilerimiz bu tohumlardan yetişen fidanları TEMA Vakfındaki gönüllülerle birlikte eylül ayında dikecekler, bu güzel projeyle doğaya can verecekler.

Okulumuzda düzenlenen, oldukça çekişmeli maçların oynandığı, birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu futbol turnuvasında son gülen ve kupayı kaldıran taraf, finalde 4B sınıfını 3-0'la geçen Elmas Demir yönetimindeki 4D Sınıfı oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz törenle coşku ve neşe ile kutladık. Halk oyunları, yarışmalar, mini konser, şiirler ve kermesin yer aldığı törenimiz günün anlam ve önemine uygun güzelliklere sahne oldu.

Servergazi Borsa İstanbul MTAL Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü öğrencileri öğretmenleri ve Yakup Erdem Kuaför, Çizgi Saç Tasarım, Mega Life Kuaför, Medusa Kuaför gibi Denizli´nin ünlü kuaförleri ile birlikte okulumuzda gönüllü öğrencilerin saç tasarımını yaparak güzelliğimize güzellik kattılar.

Okulumuz dördüncü sınıfları gerçekleştirdikleri gezide; İzmir Sasalı Hayvanat bahçesi, Tren Müzesi, Kuşadası, Şirince, Ortaklar gibi yerleri ziyaret ettiler. Gezdikleri, gördükleri güzelliklere hayran olan öğrencilerimiz geziden mutlu ve memnun döndüler.

Okulumuz 3´ncü sınıfları, 4-F sınıfı ile birlikte düzenledikleri gezide Pamukkale, Karahayıt, Laodikya, Keloğlan Mağarası gibi Denizli´nin tarihi ve turistik yerlerini gezip görürlerken geziden beğeni ile döndüler.

Okulumuz birinci sınıf öğrencileri, geçen hafta Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda oynanan "Süper Dahiler" adlı müzikli çocuk oyununu izlemek için oradaydılar. Oyunu merakla izleyen ve oldukça beğenen miniklerimizin sevinç ve heyecanları görülmeye değerdi.

18 Mart Çanakkale Zaferini okulumuzda düzenlediğimiz anlamlı tören ile anarken şehitlerimizi de okunan şiir ve yazılarla rahmetle yad ettik.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ilk dönemi bugün dağıtılan karnelerle tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da sona erdi. Öğrencilerimizin başarıları karnelerine ve yüzlerine yansırken, tatil de sevinçle karşılandı.