İstiklal Marşı'nın kabulünün 98.Yılını okulumuzda dün düzenlediğimiz anlamlı ve coşku dolu törenle kutlarken İstiklal Marşı şaririmiz Mehmet Akif Ersoy'u da bu vesile ile rahmetle andık

Öğrencilerimiz, okulumuz Çok Amaçlı Salonunda VIP Organizasyon tarafından sahnelenen "Uykucu Kral" adlı müzikli tiyatro oyununu izlediler. Oyun Hayat Bayram Olsa şarkısı ile sona ererken öğrencilerimiz şarkıya eşlik ederek sevinçle salondan ayrıldılar.

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası münasebeti ile okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz deprem anında nasıl davranacaklarını ve bina tahliyesinin nasıl olacağını uygulamalı olarak başarıyla gerçekleştirdiler. Ardından okunan yazı ve şiirlerle günün anlam ve önemi vurgulandı.

Okulumuz 3.Sınıf Öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na giderek trafik eğitimi aldılar. Eğitimin ardından öğrencilerimiz eğitim araçlarına binerek hem öğrendiklerini pekiştirdiler hem de eğlendiler.

Psikolog Arzu Akman, Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda öğrencilerimize "Teknoloji Bağımlılığı" üzerine; velilerimize de "Etkili Anne Baba Eğitimi" ile ilgili seminer verdi. Seminerden velilerimiz ve öğrencilerimiz memnun ayrılırken Okul Müdürümüz Ümit Şimşek seminer sonunda Arzu Akman'a çiçek takdim ederek teşekkürlerimizi iletti.

Okulumuz Yıldızlar Ana Sınıfı öğrencileri gerçekleştirdikleri Beslenme Dostu etkinlikle 5 yıldız aldılar. Öğretmenleri Gülay Güleç'le birlikte 2-B Sınıfını ziyaret eden miniklerimiz sağlıklı beslenmenin önemini anlatıp getirdikleri meyveleri ikram ederek beslenme dostu bir sınıf olduklarını gösterdiler.

Okulumuz Uğur Böcekleri Ana sınıfı öğrencileri okulların açılışının 100. iş gününü sınıflarında düzenledikleri etkinlikle kutladılar. Eğlenceli yarışmalar yapıp pasta keserek 100 günü geride bırakmanın sevincini doyasıya yaşadılar.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün düzenli olarak yürüttüğü, "Trafik Dedektifleri Projesi " kapsamında okulumuz ikinci sınıf öğrencilerine trafik kuralları eğitimi verildi. Eğitim sonunda öğrencilerimiz "Trafik Dedektifi" kartlarını aldılar.

Okulumuz 1-C ve 1-E Sınıfları harfleri bitirerek okumaya geçmelerinin sevincini sınıflarında düzenledikleri okuma partileriyle kutladılar. Şiirlerin okunduğu, pastaların kesildiği, birbirinden lezzetli ikramların yer aldığı etkinliklerde miniklerimiz mutluluklarını velilerimiz ve idarecilerimizle paylaştılar.

Ock

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi verilen karneler ile on beş günlük yarıyıl tatiline girerken, okulumuz öğrencileri de aldıkları karneler sonrasında "Yaşasın Tatil" dediler.

Ara

Okulumuz Uğur Böcekleri ve Papatyalar Ana Sınıfı öğrencileri Denizli Halk Eğitim Merkezi Pamukkale Çini Seramik Atolyesi öğretmenleri Pelin ve Cevriye öğretmenler rehberliğinde seramik boyama etkinliği yaptılar. Öğrencilerimiz seramik boyamanın inceliklerini öğrenirken sanatın güzelliğini de keşfetmiş oldular.

Ara

Okulumuz 1-D ve 1-F Sınıfları Okumaya Geçme Partisini ve Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası etkinliğini 2'si 1 arada etkinlikleri olarak gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz okumaya geçmelerinin sevincini velilerimizin hazırladığı birbirinden lezzetli yiyeceklerle kutlamış oldular.

Ara

12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlanırken 2-B ve 4-D Sınıfları tutumlu olmanın, yerli üretimin ve yerli malının önemini velilerimizin de katılımı ile birlikte vurguladılar.

Ara

Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda Sihirbazlar İkilisi tarafından gerçekleştirilen İllüzyon Gösterisi öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlenirken gösteriyi merakla takip eden öğrencilerimiz izledikleri birbirinden güzel şovlar karşısında adeta büyülendiler.

Ara

Okulumuz yararına düzenlediğimiz kermeslerin ikincisi 09.12.2019 Pazartesi günü gerçekleşti. Üçüncü sınıf velilerimizin marifetlerini konuşturduğu enfes kermese öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.